2014 Kawasaki Ultra 310LX/R: první vodní skútr, který Vám hraje na cesty

2014 Kawasaki Ultra 310LX/R: první vodní skútr, který Vám hraje na cesty 1

Kawasaki ani tento rok nezapomíná na příznivce motorových sportů na vodě. Jako jedna z mála společností již několik desetiletí plní sny lidem, kteří prahnou po zábavě a každoročně přichází s vymakaný kusem na vodní hladinu.

Na Kawasaki Ultra 310LX/R se ve stejném čase převezou 3 osoby, takže kromě své přítelkyně povozíte i její kámošku. S Vašimi vlasy se pohraje vítr a voda maximálně dosažitelnou rychlostí 104 km za hodinu. Řeknete si, s 310 koňovým motorem by jistě dokázal i něco víc, avšak při představě pádu na vodní hladinu je tato rychlost více než uspokojivá.

Skoro 70 litrová nádrž má být podle údajů výrobce plněná výše oktanovým benzínem a při agresivní jízdě ji není problém utratit za pár hodin. Pokud však budete jezdit pohodově, k čemuž zaručeně přispějí vestavěné reproduktory, vystačí plná nádrž motoru o objemu 1498 ccm i na celý den. Reproduktory v sériové výbavě byly použity poprvé a ve spojení s jednoduchou připojitelností Vám zaručeně zpříjemní nezapomenutelné chvíle během jízdy. To vše můžete mít „již“ za zhruba $ 16.500 dolarů.