Kuchyně Provence je o čerstvých bylinkách, šťavnatých darech moře a svěžím víně. Proslulé jsou provensálské bylinky (koření), kombinace svázaných bylinek, kam typicky patří majoránka, oregano, rozmarýn, saturejka a tymián. Když je řeč o provensálské kuchyni, vybaví se nám především 3 pokrmy: bouillabaisse, ratatouille a socca.
Můžete si je však připravit také doma, když absolvujete kurz u profesionála. Ve městě Sanary-sur-Mer nabízí cenami ověnčený šéfkuchař René Berard kurz středomořského vaření v krásném venkovském domě. Jedná se o zážitek, který by si určitě neměli nechat ti, kdo se zajímají o vaření.
Barcelona, hlavní město Katalánska a jedno z nejvýznamnějších měst ve Španělsku, je známá svou bohatou…
Zažijte nezapomenutelný den v barcelonské zoo, kde na vás čeká více než 4 000 zvířat…
Vydejte se na jedinečnou cestu do světa Antoniho Gaudího a objevte kouzlo Casa Milà, známé…
Pokud se nacházíte na letišti v Barceloně, oficiálně nazývaném Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport, a…
Tričko Guess JAMEY Bílá barva, model: Z2BI09 J1314 Doručení i vrácení zdarma při objednávkách nad…
Vydejte se na nezapomenutelnou 1,5hodinovou projížďku Barcelonou na kole nebo elektrokole. Objevte ikonická místa, jako…